parerea vizitatorilor
2 participanți
Pagina 1 din 1
Re: parerea vizitatorilor
Nu as vrea sa ma inregistrez fiindca ma enerveaza chat-box-ul ala!
aly- Vizitator
Ii o prostie cea ce ai spus mai devreme 'Nu as vrea sa ma inregistrez fiindca ma enerveaza chat-box-ul ala!" dc nu spui adevaratul motiv sau nu ai gasit unul si sa te scuzi ai gasit un argument.????????????
ayame mezuki are dreptate si daca te enerveaza si iti place forumul te-ai inregistra nu ai zice o prostie mai mare ca aia...
Uitati ca am ajuns si aici
Imi place forumul,
dar (in totdeauna trebuie sa exista un Dar ) Sunt cam putine categorii dupa mine ---_---" Si la Divertisment nu cred ca se potriveste Fan fiction ar fii trebuit sa creati/creezi o categori Fan zone cu- Fan fiction, Fan art, Fan GFX si multe altele. Si exista si acel chat @_@ Nu ca as fii impotriva lui, dar exista si o obtiune pentru al face mai mic. Din cauza marimei lui, se deformeaza cam multisor pagina. Oricum hai sa nu fac un intreg discurs, este cam tarziu. Si nu vreau sa te descurajez Arata foarte bine, dar am spus putine categorii si cam dezordonate.
Imi place forumul,
dar (in totdeauna trebuie sa exista un Dar ) Sunt cam putine categorii dupa mine ---_---" Si la Divertisment nu cred ca se potriveste Fan fiction ar fii trebuit sa creati/creezi o categori Fan zone cu- Fan fiction, Fan art, Fan GFX si multe altele. Si exista si acel chat @_@ Nu ca as fii impotriva lui, dar exista si o obtiune pentru al face mai mic. Din cauza marimei lui, se deformeaza cam multisor pagina. Oricum hai sa nu fac un intreg discurs, este cam tarziu. Si nu vreau sa te descurajez Arata foarte bine, dar am spus putine categorii si cam dezordonate.
Ancutza- Vizitator
Cam putine smilies-uri ... Dar marog ... Si implus sunteti cativa membrii nu gluma ...Este un forum foarte dragutz,
Winry Ro- Vizitator
Ancutza categorii o s amai facem...dar nu prea avem idei si membrii destui...daca ai cv sugestii poti sa le lasi aici nu ne suparam!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum